İktisadi: iktisadi.org

Merhaba, bugün okurumuzdan gelen bir öneri üzerine yeni bir ekonomi blogunu dizinimize ekliyoruz. Sizlerde önerilerinizi yaparsanız, bu blog altında ekonomi, finans bloglarını toplayabiliriz. Buradaki amacımız ekonomi, finans bloglarını okumak isteyen herkes için faydalı bir dizin, liste hazırlamak.

İktisadi.org blog sitesine baktığımızda, birden fazla yazarın yazdığını görebiliyoruz. Ben özellikle blog kurucusu Meryem Özçam hakkında bilgi vermek istiyorum:

“Ege Üniversitesi iktisat bölümü ve Uluslarası ilişkiler (çift Anadal) Mezunudur ve özel bir bankada Uzman Yardımcısı olarak çalışmaktadır. iktisat alanındaki araştırmalarını ve birikimlerini iktisadi.org üzerinden paylaşarak sitenin oluşmasını sağlayan Meryem, iktisat tarihi çalışmalarına devam etmektedir.”

Aynı zamanda sitenin kurucu ortağı olan Baran Çelebi hakkında ise şu bilgiler yer alıyor:

“Ege Üniversitesi iktisat bölümü mezunu ve aynı üniversitenin İşletme Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi. Özel bir firmada İhracat Uzmanı olarak çalışmakta. Mobilyapi.com sitesinin de kurucusu olup, E-ticaret, Gerilla pazarlama, Seo (Search Engine Optimization) ve Sem (Search Engine Marketing) alanlarındaki çalışmalarına devam etmektedir.”

İktisadi.org yazarlarının tümünü bu bağlantı üzerinden görebilirsiniz.

Adres: http://www.iktisadi.org/

Yorum bırakın